Plačila

V spletni trgovini veleMARKET so na voljo naslednji načini plačila:

 • nakazilo na bančni račun (po predračunu)
  Pri izbiri plačila na naš bančni račun boste vse podatke za nakazilo videli ob zaključku naročila (prikazana bo v celoti izpolnjena položnica – UPN obrazec, ki jo lahko shranete ali takoj natisnete). Istočasno pa boste podatke o vašem naročilu in podatke za plačilo prejeli še na vaš naveden elektronski naslov. Vaše naročilo bo šlo v obdelavo, takoj ko prejmemo vaše plačilo na naš bančni račun.
 • s kreditno kartico (MasterCard, Visa, American Express)
  Pri izbiri plačila s kreditno kartico boste morali iz svoje kreditne kartice vpisati številko kartice (16 številk na sprednji strani kartice), CVV kodo (zadnje 3 številke na hrbtni strani kartice) in veljavnost kartice (mesec in leto). Plačila procesira naš ponudnik plačilnih storitev Stripe
 • VALÚ – varno plačilo z mobilnim telefonom
  Pri izbiri plačila s storitvijo VALÚ, boste preusmerjeni na spletno stran plačilnega sistema VALÚ. Tam se vam bo prikazalo spletna stran s preprostimi navodili za plačilo z vašim telefonom. Za uporabo storitve morate imeti na svojem telefonu nameščeno aplikacijo VALÚ – več si lahko preberete na spletni strani ponudnika www.valu.si

Vse cene v spletni trgovini so navedene v evrih (EUR) in že vključujejo DDV ter veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine veleMARKET.

Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti (razen pri časovno omejenih akcijah), zato veljajo le do njihove vsakokratne spremembe. Cene objavljene v spletni trgovini veleMARKET, veljajo za fizične in pravne osebe.

Kljub izjemnim naporom, da bi ponudnik zagotovil najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru in v primeru, ko se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, to je od trenutka oddaje naročila do potrditve naročila, bo ponudnik:

 • uporabniku (kupcu) to sporočil in ga obvestil o novih cenah, uporabnik (kupec) pa ima v takšnem primeru možnost svoje naročilo spremeniti, ga deloma ali v celoti preklicati oziroma naročilo potrditi po novih cenah, vse brez dodatnih stroškov;

ali

 • uporabniku (kupcu) omogočil odstop od nakupa in mu hkrati ponudil rešitev, ki bo v obojestransko korist ter zadovoljstvo.

Dostava

Ponudnik blago dostavlja preko dostavne oz. kurirske službe (Pošta Slovenije, GLS, DPD …).

Dostava je zaenkrat mogoča samo na naslove v Sloveniji.

Ponudnik si pridružuje pravico do lastne izbire dostavne službe. Podatke za spremljanje pošiljke kupec prejme na svoj elektronski naslov in jo lahko spremlja na spletni strani dostavne službe, ki opravlja dostavo.

Ponudnik oz. prodajalec zaračuna kupcu stroške priprave in pošiljanja ter dostave naročila v višini pavšala 4,90 EUR.

Dobavni rok je v normalnih okoliščinah nekje med 3 do 5 delovnih dni, če je izdelek na zalogi pri našem dobavitelju.

Dobavni rok se lahko podaljša:

 • če izdelek ni na zalogi ali ni trenutno dobavljiv (o tem se tudi obvesti kupca);
 • če prihaja do motenj v dostavi zaradi izrednih razmer.

Pošiljatelj naročila je lahko:

 • spletna trgovina veleMARKET;
 • ponudnik izdelka, ki je naveden ob naročilu;
 • drugi pogodbeni partner spletne trgovine.

Neglede na pošiljatelja pogoji in kakovost dostave ostanejo enaki.