Pri vsakem izdelku se nahaja gumb »Dodaj v košarico«, s katerim izdelek dodate v košarico. Postopek lahko seveda ponavljate dokler nimate v košarici vse izdelke, ki jih nameravate kupiti. Nato kliknite na gumb “Košarica”. Na strani »Košarica« lahko vidite vse izbrane izdelke, ki ste jih dodali v košarico, Izbranim izdelkom lahko poljubno spreminjate količino (jo povečate ali zmanjšate), lahko odstranite določeni izdelek, ipd. Na tem mestu lahko vpišete tudi kodo za popust (koda kupona), če jo seveda imate. S klikom na gumb »Blagajna« ali »Pojdite na blagajno« pa se premaknete na blagajno oziroma na začetek nakupnega procesa.

Nakup lahko opravite kot gost (v tem primeru morate ob vsakem nakupu znova vnesti svoje podatke), lahko pa registrirate nov uporabniški račun oz. če ste se že predhodno registrirali, se samo vpišite in sistem vas bo zaznal ter izpisal vaše obstoječe podatke (ime, priimek, naslov, naslov za dostavo …). Prosimo vas, da ste previdni in natančni ob vpisu vaših podatkov, s tem boste preprečili, da bi prišlo do zamude pri dostavi zaradi napačno vpisanega naslova ali pa da zaradi vaše napačne telefonske številke oziroma elektronskega naslova ne moremo preveriti vašega naročila, vas obvestiti o čakajočem izdelku ali dostavi.

Naslednji korak je izbira načina plačila vašega naročila. Trenutno lahko izbirate plačilo z nakazilom na naš bančni račun (Nakazilo na bančni račun), plačilo z različnimi kreditnimi karticami (MasterCard, Visa, American Express) in Valu-jem (bivša Moneta). Za nadaljevanje nakupa morate v tem koraku potrditi (označiti), da ste prebrali in se strinjate z našimi Splošnimi pogoji poslovanja, nato pa kliknete na gumb »Kupite sedaj«.

Prikaže se vam spletna stran z zahvalo in podatki o vaši št. naročila, datumu, zneskom in izbranim načinom plačila.

Na vaš naveden elektronski naslov boste prejeli obvestilo o vašem nakupu, ki vsebuje izdelke in količine, ki ste jih izbrali ter ostale podatke. Ko vaše naročilo sprejmemo, prejmete samodejno potrdilo naročila, ki je hkrati tudi potrdilo, da smo vaše naročilo sprejeli.

V prejetem sporočilu so navedeni podatki za nakazilo na naš bančni račun (TRR oz. IBAN). Končni znesek z davkom nakažite na naveden transakcijski račun, kjer pod zadevo oziroma sklic navedite številko naročila.

Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in prodajalcem je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Pri izbiri plačila “Nakazilo na bančni račun” izvedete plačilo preko spletne banke ali preko položnice (t.i. UPN nalog) na banki oziroma pošti.

Po končanem naročilu in izbiri “Nakazilo na bančni račun” boste vse podatke za nakazilo videli ob zaključku naročila (prikazana bo izpolnjena položnica – t.i. UPN nalog, ki ga lahko shranete ali natisnete), hkrati pa boste navodila za plačilo prejeli še na vaš naveden elektronski naslov.

Naročilo bo šlo v obdelavo, ko prejmemo vaše plačilo na naš bančni račun.

Prikaz položnice – UPN naloga ob izbiri načina plačila “Nakazilo na bančni račun”

 

Podatki za nakazilo:

Prejemnik: MD SVETOVANJE d.o.o.

Naslov prejemnika: Proletarska cesta 4, 1000 Ljubljana

Zadeva: (vnesite svojo št. naročila)

Znesek: (vnesite skupni znesek naročila)

IBAN: SI56 6100 0002 4729 624

sklic: 00 (vnesite svojo št. naročila)

BIC/SWIFT: HDELSI22

Postopek plačila s telefonom in mobilno aplikacijo VALÚ:

Na svojem telefonu odprite aplikacijo VALÚ.
1. Izberite ikono .

2. Izberite plačilo s kodo .

3. Na spletni strani Valu se izpiše 6-mestna številčna oz. QR-koda, ki jo prepišite v aplikacijo oz. skenirajte s svojim mobilnim telefonom.

4. V mobilni aplikaciji VALÚ se izpišejo podrobnosti plačila. Pritisnite gumb Plačaj.

5. V mobilni aplikaciji se prikaže potrdilo o plačilu.

V kolikor ob zaključku svojega naročila niste v nekaj minutah prejeli na svoj elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročilu, našo potrditveno sporočilo z vsebino vašega naročila in podatki za plačilo nas o tem obvestite na naš elektronski naslov info@velemarket.si ali pokličite na telefonsko številko 070 462 375 (od 9. do 14. ure).

Predtem pa še preverite, da ni morda naša e-pošta pristala v mapi za nezaželeno pošto (t.i. Spam).